www.artesgroup.be Review:

home / Artes Group - Groep van aannemingsbedrijven en een prefab-productieafdeling, gespecialiseerd in Burgerlijke Bouw, Gebouwen, Waterwerken, Restauratie en Projectontwikkeling.

 • http://www.artesgroup.be/fr/home home / Artes Group - Groupe d'entreprises de construction et d'un département de production de béton préfabriqué, spécialisé dans les bâtiments, le génie civil, les travaux hydrauliques, la restauration et le développement de projets.
 • http://www.artesgroup.be/en/home home / Artes Group - Group of general contractors and a production department of precast concrete, specialised in civil engineering, buildings, water works, restoration and project development.
 • http://www.artesgroup.be/nl/nieuws/detail/opnieuw_een_succesvolle_editie_van_onze_gebouwendag Opnieuw een succesvolle editie van onze gebouwendag - De vierde editie van onze “Gebouwendag” vond afgelopen vrijdag plaats! Alle collega’s van Artes Depret actief in de uitvoering (gebouwen), waren present om constructief en open te discussiëren over twee zeer belangrijke peilers binnen de uitvoering nl. de voorbereiding en de oplevering.  Vier verschillende cases werden uitgewerkt en gebracht door de eigen collega’s, telkens op basis van hun eigen expertise en ervaringen. Nieuwe ideeën werden opgedaan, standpunten werden uitgewisseld. En waar doe je dit beter dan op een eigen werf nl. Het Riderfort te Ruddervoorde.
 • http://www.artesgroup.be/nl/nieuws/detail/werve_hoef_plaatst_de_meiboom Werve Hoef plaatst de meiboom - Sinds maart 2016 is het team van Artes Roegiers gestart met de realisatie van de eerste fase van de sociale woonwijk. Het einde van de ruwbouwwerken zijn een feit en afgelopen vrijdag werd met het voltallige bouwteam de meiboom geplaatst. Om onze constructive people te bedanken voor het geleverde werk werd elk van hen getrakteerd op lekkere frietjes van de frituur. Een ideale inzet van het weekend.
 • http://www.artesgroup.be/nl/nieuws/detail/renovatie_van_de_gevel_te_vandeuren Renovatie van de gevel te Vandeuren - Sinds 2014 voert de THV Artes TWT-Artes Roegiers de renovatie van 6 residentiële blokken uit. Het project bestaat uit twee grote fases.Voor fase 1, wat de renovatie van 2 gebouwen betreft, is men volop bezig met het plaatsen van de crépis op de achtergevels. De keuze van de kleur moet het gebouw een moderne look geven. Daarnaast is ons team verantwoordelijk voor het creëren van de terrassen voor elke bewoner. Elke bewoner op de benedenverdieping krijgt een eigen terras, de bewoners van de andere verdiepingen krijgen een balkon die men als terrasruimte kan gebruiken.Fase 2 betreft de renovatie van 4 gebouwen en hier plaats ons team momenteel alle raamwerk.
 • http://www.artesgroup.be/nl/nieuws/detail/studenten_burgerlijke_bouwkunde_ugent_bezoeken_artes_group Studenten burgerlijke bouwkunde Ugent bezoeken Artes Group - Op dinsdag 19 oktober  mocht Artes Group maar liefst 37 studenten van de opleiding burgerlijke bouwkunde Universiteit Gent verwelkomen. Om hen een unieke kijk te bieden op onze manier van werken namen wij hen mee op 3 van onze werven: Afrittencomplex Aalter, Kulab, fiets-en voetgangerstunnel Boeverie alsook onder spoorwegberm. Na deze eerste kennismaking, hopen wij hen terug te zien op de jobbeurs van 9 november waar Artes Group zoals elk jaar opnieuw vertegenwoordigd zal zijn.

  Country: 176.62.165.102, Europe, BE

  City: 3.7167 East Flanders Province, Belgium

 • Randy B. Knauf - Excellent value for the money

  This hood was a great value! It was everything that the other reviews said it was. The delivery was extremely fast and installation a snap. It looks amazing and is the most mentioned item in our kitchen remodel.

 • Maryla - The was defective and shut my computer down. I ...

  The was defective and shut my computer down. I just got my pc fixed,, ! Not worth your money. Way too many gliches. The only postive was the understanding of th seller.